Dincolo de stele [Beyond the Stars] (Unabridged) - Kristin Hannah

Dincolo de stele [Beyond the Stars] (Unabridged)

By Kristin Hannah

  • Release Date: 2021-06-28
  • Genre: Fiction
  • © 2021 Litera Media Group

Play Sample / Preview

Title Writer
1
Dincolo de stele [Beyond the Stars] (Una Kristin Hannah

Summary : Dincolo de stele [Beyond the Stars] (Unabridged)

Tully Hart a avut întotdeauna visuri mărețe, fiind, în același timp, bântuită de amintirile unui trecut dureros. Crede că poate depăși orice, până când cea mai bună prietenă a sa, Kate Ryan, moare. Tully încearcă să îndeplinească promisiunea pe care i-a făcut-o lui Kate când aceasta era pe patul de moarte - să le fie alături copiilor lui Kate - dar nu știe nimic despre familie sau despre maternitate, sau despre cum să ai grijă de alții. 

Marah Ryan are șaisprezece ani și este distrusă de durere la moartea mamei sale. Tatăl ei, Johnny, se străduiește să țină familia unită, dar pentru Marah, nimic și nimeni nu pare să conteze...până când se îndrăgostește de un tânăr care o face să zâmbească din nou și o poartă în lumea lui plină de pericole. 

Dorothy Hart se află în miezul trecutului tragic al lui Tully. A părăsit-o în mod repetat pe fiica ei pe când era copilă, dar acum se întoarce, într-un moment în care Tully se simte complet singură. În cele din urmă, Dorothy trebuie să se confrunte cu un adevăr dureros: numai prin dezvăluirea secretelor trecutului său poate spera să devină mama de care fiica ei are nevoie. 

 Un roman emoționant despre iubire, maternitate, pierdere și noi începuturi, Dincolo de stele ne amintește că acolo unde există viață, există speranță, și unde există iubire, există iertare. O poveste plină de forță care demonstrează, o dată în plus, de ce Kristin Hannah este una dintre cele mai iubite scriitoare contemporane. 

„Un roman care va ajunge direct la inimile cititorilor.“ (Huffington Post)

 „Talentul de povestitoare al lui Hannah te face să nu poți lăsa din mână această carte.“ (Kirkus Reviews)

Kristin Hannah a scris peste 20 de romane, printre acestea numarandu-se bestsellerurile A doua sansa (On Mystic Lake, 1999), Aleea cu licurici (Firetly Lane, 2008), carte vanduta in 1,2 milioane de exemplare, Gradina de iarna (Winter Garden, 2010), Dincolo de stele (Fly Away, 2013), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus in 43 de limbi si vandut in 2 milioane de exemplare, si Un nou inceput (The Great Alone, 2018). Aleea cu licurici a devenit bestseller absolut in 2009, un roman esential care a adus impreuna femeile pentru o cauza comuna, iar Privighetoarea a fost votata, in 2015, cea mai buna carte a anului de catre Amazon, Buzzfeed, iTunes, Library loumalThe Wall Street lournal si The Week. În plus, romanul a castigat Premiul Goodreads si People's Choice Award. Romanele sale PrivighetoareaUn nou inceput si Home Front urmeaza sa fie ecranizate de case de productie importante. Inainte sa se dedice in totalitate scrisului, Kristin a lucrat ca avocat. Locuieste in Pacific Northwest impreuna cu sotul ei.

Please note: This audiobook is in Romanian.

(Tags : Dincolo de stele [Beyond the Stars] (Unabridged) Kristin Hannah Audiobook, Kristin Hannah Audio CD )